• Cappuccino 175g hires

  Delitruff capucino

  Eredeti belga Trüffel, különleges ízesítéssel. Szájban krémesen olvadó, magas kakaó tartalmú csokoládé, lehelt vékony kakaóporban forgatva. A különleges élményt a cappuccino harmonikusan kiegészítő íze koronázza meg. Elegáns kiszerelés, így nem csak saját fogyasztásra, hanem ajándéknak is kiváló választás.


 • Chanpagne 175g hires

  Delitruff champagne

  Eredeti belga Trüffel, különleges ízesítéssel. Szájban krémesen olvadó, magas kakaó tartalmú csokoládé, lehelt vékony kakaóporban forgatva. A különleges élményt a pezsgő harmonikusan kiegészítő íze koronázza meg. Elegáns kiszerelés, így nem csak saját fogyasztásra, hanem ajándéknak is kiváló választás.


 • Original 175g hires

  Delitrüff original

  Eredeti belga Trüffel, a desszertek királynője. Szájban krémesen olvadó, magas kakaó tartalmú csokoládé, lehelt vékony kakaóporban forgatva. Elegáns kiszerelés, így nem csak saját fogyasztásra, hanem ajándéknak is kiváló választás.


 • Delitrüff Vanilla1

  Delitruff vanilla

  Eredeti belga Trüffel, különleges ízesítéssel. Szájban krémesen olvadó, magas kakaó tartalmú csokoládé, lehelt vékony kakaóporban forgatva. A különleges élményt a vanília harmonikusan kiegészítő íze koronázza meg. Elegáns kiszerelés, így nem csak saját fogyasztásra, hanem ajándéknak is kiváló választás.