• Delitruff capucino

  Eredeti belga Trüffel, különleges ízesítéssel. Szájban krémesen olvadó, magas kakaó tartalmú csokoládé, lehelt vékony kakaóporban forgatva. A különleges élményt a cappuccino harmonikusan kiegészítő íze koronázza meg. Elegáns kiszerelés, így nem csak saját fogyasztásra, hanem ajándéknak is kiváló választás.


 • Delitruff champagne

  Eredeti belga Trüffel, különleges ízesítéssel. Szájban krémesen olvadó, magas kakaó tartalmú csokoládé, lehelt vékony kakaóporban forgatva. A különleges élményt a pezsgő harmonikusan kiegészítő íze koronázza meg. Elegáns kiszerelés, így nem csak saját fogyasztásra, hanem ajándéknak is kiváló választás.


 • Delitrüff original

  Eredeti belga Trüffel, a desszertek királynője. Szájban krémesen olvadó, magas kakaó tartalmú csokoládé, lehelt vékony kakaóporban forgatva. Elegáns kiszerelés, így nem csak saját fogyasztásra, hanem ajándéknak is kiváló választás.


 • Delitruff vanilla

  Eredeti belga Trüffel, különleges ízesítéssel. Szájban krémesen olvadó, magas kakaó tartalmú csokoládé, lehelt vékony kakaóporban forgatva. A különleges élményt a vanília harmonikusan kiegészítő íze koronázza meg. Elegáns kiszerelés, így nem csak saját fogyasztásra, hanem ajándéknak is kiváló választás.